Elérhetőségek

Benke Zoltán
Mobil: HU +36 70 605 8500 (04. 01-től 12. 01-ig)
AU +43 664 769 7302 (12. 01-től 04. 01-ig)
E-mail: benke.zoltan67@gmail.com

Kapcsolatfelvétel

nevem
telefonszám
e-mail
üzenetem

rafting

Csapatban-csónakban legyőzni a folyót, együtt együttesen sikerélményt elérni, a csapatszellemet és az összetartozás érzését erősíteni. Különösen kedvelt a rafting a céges, és a baráti társaságok számára, ahol az egyéni résztvevők is gyorsan a csapat részévé válnak, hiszen a mottónk  "Egy csónakban evezünk”.   
Vizsgázott túravezetőink biztosítják, hogy a kaland felejthetetlen élmény legyen. Vendégeink fél-és egynapos, sőt többnapos kombinált kínálatunkból választhatnak. 
A szezon 04. 25-10.15-ig tart. 

Túráinkat előzetes jelentkezés alapján szervezzük.

Az Alpok egyik legszebb rafting-túrája a Salza folyó érintetlen, vadregényes, egyedülálló szurdokán át. A túra kb.4-4.5 órás-beleértve a beöltözést és a transzfert, melynek során 17km vízi utat teszünk meg. A folyó vízállásának függvényében lehetőség nyílik vadvízi úszásra, valamint hídugrásra. A túrákat előzetes bejelentkezés szerint indítjuk. A túrák időpontja egyeztetés alapján történik.
Egy nagyon jó kikapcsolódás családoknak és cégeknek egyaránt. Erősíti az összetartást és csapatszellemet.

Felszerelés:
Fürdőruhát és tisztasági felszerelést mindenki hozzon magával!   
 
Minden résztvevő számára biztosítunk:  

  • sisak
  • neoprénruha, neopréndzseki, neopréncipő
  • mentőmellény

A folyó:
SALZA: Csodaszép, érintetlen, kristálytiszta vizű hegyi folyó. Mély szakadékaival, bizarr kőpadjaival, változatos útszakaszaival a legjobban megfelel a rafting, az outside, és a kajaktúráknak. Nehézségi foka túlnyomórészt 2-3-as, egyes szakaszokon a vízállás függvényében 4-es.

Részvételi feltételek:

  • előképzettségre nincs szükség
  • oktatás a túra előtt
  • úszástudás
  • átlagos fizikai állapot